muslimah blog
ABOUT DIARY LINKS TWITER FACEBOOK
SPM punya pasal!
Rabu, 13 Mac 2013 • 6:26 PTG • 0 comments

STRESS! fuhh!
   teacher,ibu,arwah ayah,family, semua mengharapkan result aku excellent! stress nye~ bayang kan kalau result spm aku tut...tut... mesti dorang kecewakan? mcm mna ney! aku dah buad sedaya aku mampu!
aku bukan mcm rakan kat luar sana tue! bijak!.  time keluar result la nie kemuncak kepada STRESS! FUH!
mcm tak nak je kalo result tu keluar. biarkan je result tu di simpan dalam peti besi di  kunci rapat2 biar sape tak tau!. tpi tu hnye mimpi je.. kenyataannya sekarang result tu ttp akan keluar kan! doakan sye erk! risau sgt..tak nak kecewakan orang tersayang! mcm mne neyy! tpi aku redah je la..kehidupan kita telah d tentukan oleh Allah! terima je.. tpi kita jugk mesti usaha! Allah tak nak bantu org yang malas berUSAHA kan! aku harap segala usaha aku time study kat school dulu berBALOIII! huhu! apa2 pun aku redah jew! titik.


PASTFUTURE
The Disclaimer
Hello. assalamualaikum . welcome to my simple blog . do read , do follow okey . thank uk ! enjoy ! :)


Chat with me!


Your chatbox here! (width 200)

Follow me


My status

kita pasti akan d tolong oleh Allah jikalau kta minta tolong dgn Nya . ^_^

Blog Archive

  • Tarikh SPM d umum kan pada 20/03/2013 aduihaiiii...
  • Red famliy
  • Karya A.UBAIDILLAH ALIAS. Novel kala cinta & wahyu...
  • Novel warkah cinta berbau syurga! nak Novel neyy.....