muslimah blog
ABOUT DIARY LINKS TWITER FACEBOOK
pray for Lahad Datu, Kunak, Tawau,Semporna
Isnin, 18 Mac 2013 • 4:55 PTG • 0 comments



ukeyy! assalamualaikum! dan salam 1 malaysia
semua org kat sabah nie ketakutan..coz perang kat lahad datu,semporna,kunak,tawau nie berlanjutan!
takut pulak nak keluar rumah! skrg nie ops Daulat sedang di lakukan apa2 pon sye beri kepercayaan penuh dgn pasukan keselamatan kita! sye yakin mereka pasti bule buad! sblm ney kitaorang tiguk kat tv je pasal perang2 mcm kat gaza,syaria! ,tpi sye skrg! rse sendiri kat sabah ney! perang tembak menembak. kat kampung tanduo, tanjung batu, kg labian. kat semporna kampung c munul! dah la ada family stay kat semporna! tpi keadaan d kunak n tawau okeyy! mcm besa je! semua org lakukan aktiviti harian masing2 just tak mcm dlu laa... dlu peniaga berniaga sampai mlm tau!! tapi skrg tak lagi jam 5 or 6 semua peniagaan ttp dan perubahan yang berlaku kpd anak muda skrg ney adalah dlu mereka tak suke tiguk BERITA tpi sekarang! semua siaran BERITA durang nak tiguk, AWANI,TV3,RTM,semua laa..asalkan siaran berita   ukeyy tue je kalau ade mase sye share kat korang lagi ukey Assalamualaikum!


PASTFUTURE
The Disclaimer
Hello. assalamualaikum . welcome to my simple blog . do read , do follow okey . thank uk ! enjoy ! :)


Chat with me!


Your chatbox here! (width 200)

Follow me


My status

kita pasti akan d tolong oleh Allah jikalau kta minta tolong dgn Nya . ^_^

Blog Archive

  • AnaK kUCING baRu!
  • SPM punya pasal!
  • Tarikh SPM d umum kan pada 20/03/2013 aduihaiiii...
  • Red famliy
  • Karya A.UBAIDILLAH ALIAS. Novel kala cinta & wahyu...
  • Novel warkah cinta berbau syurga! nak Novel neyy.....